Internationaal
/
Pietermaai

BijBlauw

MA 07:00 – 22:00
DI 07:00 – 22:00
WOE 07:00 – 22:00
DO 07:00 – 22:00
VRIJ 07:00 – 22:00
ZAT 07:00 – 22:00
ZON 07:00 – 22:00

Informatie BijBlauw Curacao

BijBlauw is gelegen in Pietermaai, de meest bruisende wijk van Curacao. Het is naast een restaurant ook een hotel waar men kan overnachten. BijBlauw is gelegen aan de zuidkust van Curacao en u kunt hier genieten van een heerlijke zonsondergang aan zee, erg romantisch!

Het restaurant is vrij modern ingericht wat zorgt voor een trendy look maar tegelijk ook erg sfeervol oogt door de witte aspecten die gecombineerd worden met hout. In het midden van het terras staat een grote tafel waardoor het ook mogelijk is om met een grote groep te dineren bij BijBlauw. Wat erg leuk is, is de deels open keuken waar je in kunt kijken.

Regelmatig (vooral in de weekenden op vrijdag en zaterdag) is er bij Bijblauw Curacao live muziek en entertainment wat zorgt voor een gezellige sfeer! Elke zaterdag is het ‘Bring your own night’ dan mag u uw eigen fles wijn of champagne meenemen en nuttigen bij de heerlijke gerechten.

Keuken BijBlauw Curacao

BijBlauw Curacao heeft een internationale keuken waar zowel Caribische als Europese gerechten geserveerd worden. De combinatie tussen deze keukens zorgt voor leuke mix, voor ieder wat wils!

Iedere dag gebruikt de chef verse producten voor zowel heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten. Indien u specifieke voorkeuren of dieetwensen hebt dan kunnen ze daar uiteraard rekening mee houden.

Ook voor een heerlijke ontbijt of lunch kunt u uitstekend terecht bij BijBlauw!

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
4.5
Service
83.3%
Prijs
83.3%
Kwaliteit
93.3%
Sfeer
100.0%
PLAATS REVIEW