Internationaal
/
Zuikertuintje

Omundo

MA 10:00 – 00:00
DI 10:00 – 00:00
WOE 10:00 – 00:00
DO 10:00 – 00:00
VRIJ 10:00 – 00:00
ZAT 10:00 – 00:00
ZON GESLOTEN

Omundo was ooit een landhuis omgeven door suikerrietvelden, maar nu omgetoverd tot een modern, chic restaurant in het Zuikertuintje. Het Zuikertuintje is een gezellig overdekt winkelcentrum waar veel leuke winkels te vinden zijn. Leuk om te combineren met uw etentje bij Omundo!

De suikerrietstengels om op te kauwen hebben plaatsgemaakt voor heerlijke gerechten en bijhorende drankjes, hetzij in de airconditioning dan wel in de aangrenzende tuin. Geef bij uw reservering aan als u een voorkeur heeft of u graag binnen of buiten zit tijdens het diner, dan kunnen ze daar rekening mee houden. In combinatie met de verlichting, de stijl en de toegepaste architectuur wordt een onvergetelijk avontuur gecreëerd, gecompleteerd door een prachtige lounge om te genieten van uw martini of een heerlijke kwaliteitswijn uit het hightech wijnsysteem van Omundo. Elke dinsdagavond kunt u heerlijk genieten van gezellige muziek!

Omundo heeft een internationale keuken waar veel verschillende gerechten geserveerd worden. De hypermoderne keuken van Omundo bereidt wereldse gerechten voor hen die de hele wereld als thuis ervaren. Wisselend staat op de kaart een lokale vis, die wordt elke dag vers gevangen. Ook de heerlijke tenderloin is razend populair en zeker de moeite waard om te proberen als u een vleesliefhebber bent!

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
0
Service
0.0%
Prijs
0.0%
Kwaliteit
0.0%
Sfeer
0.0%
PLAATS REVIEW