PARTNERS

Restaurantweek Curaçao

Luxe uit eten tegen een aantrekkelijke prijs: dat is in het kort het concept van Restaurantweek Curaçao. Een 3-gangen diner voor maar 55 gulden bij de beste restaurants van het eiland. En dat een week lang! U laten genieten van de gerechten van onze beste restaurants tegen een aantrekkelijke prijs. En dat niet alleen. In 2009 is Restaurantweek Curaçao begonnen met 2 gedachten:

De restaurants van Curaçao in de spotlights zetten en hun chef-koks de mogelijkheid te bieden om hun kookkunsten aan een groot publiek te laten zien;

Inwoners en toeristen de kans bieden om tegen een gereduceerd tarief een keertje luxe uit eten te gaan en restaurants te ontdekken waar men normaal gezien niet zo snel komt.

Top Makelaar Curaçao

Mensen gelukkig maken met een nieuwe woning op Curacao. Dat is de reden waarom Henny de Beer is begonnen met Top Makelaar Curacao. Een nieuwe woning is een spannende gebeurtenis in iemands leven. Bij sommige klanten zit daar nog een extra dimensie aan omdat zij emigreren vanuit Nederland. De mensen in het team van Top Makelaar hebben zelf ook de stap gezet om te emigeren en daardoor weten zij als geen ander dat dit een spannende gebeurtenis is. Bij Top Makelaar Curacao zijn wij oprecht geïnteresseerd in uw woonwensen.

Villa L'Orangerie Appartementen

Villa L’Orangerie appartementen Curaçao ligt in het westen van Willemstad en is de verzamelnaam voor een grote tropenvilla op een ruim terrein met in de zijvleugel elegante appartementen. Doordat het bij ons om kleinschaligheid gaat, is de privacy en intieme sfeer optimaal.

Naar Curaçao

Naarcuracao.com is dé website waar je alle informatie vindt over Curaçao. Wilt u op vakantie naar Curaçao en bent u opzoek naar een passende accommodatie, leuke strandjes, informatie over de cultuur en het weer? Neem dan een kijkje op deze website.

Daarnaast is hier erg veel informatie te vinden over werken en wonen op Curaçao. Dus bent u van plan te emigreren? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft voor immigratie, huizen, scholen, de taal etc.

Curaçao Exclusief

Curacao-exclusief verhuurt luxe villa’s met privézwembad en appartementen op o.a. het zeer exclusieve Boca Gentil, naast Jan Thiel Beach. Curacao-exclusief staat garant voor luxe, optimale rust , privacy en veiligheid. Houdt u van vertier dan vindt u op loopafstand de net nieuw geopende trendy beachclubs van Papagayo en Zanzibar en veel gezelligheid zoals restaurants en winkeltjes.