Internationaal
/
Pietermaai

Blessing

MA 18:00 – 22:00
DI 18:00 – 22:00
WOE 18:00 – 22:00
DO 18:00 – 22:00
VRIJ 18:00 – 22:00
ZAT 18:00 – 22:00
ZON GESLOTEN

Informatie Blessing Curacao

Restaurant Blessing Curacao was een voormalig klooster in Curacao gelegen in het bruisende Pietermaai, vlakbij de zuidkust van Curacao. Klooster St. Albertus werd in 1932 door de Fraters, vlakbij de Kathedraal van Pietermaai, gebouwd.

Een flinke renovatie in 2007 heeft nieuw leven in het klooster geblazen en is het een stadshotel geworden met in de voormalige kapel een restaurant wat nu Restaurant Blessing is. Het is een gezellig restaurant. U kunt hier binnen dineren en buiten dineren. Blessing is voor ons een zege een plekje uit ons hart waar je heerlijk kunt eten, tafelen en genieten. Uit eten moet een feestje zijn tegen een redelijke prijs. Wij maken dat verschil door kwaliteit te leveren.

Keuken Blessing Curacao

Blessing Curacao hanteert een internationale keuken. Wij onderscheiden ons door ‘gewone’ dingen ongewoon goed te doen. Geen exclusiviteit of sterrenniveau, wel verse ingrediënten, een ambachtelijke werkwijze en een constante hoge kwaliteit.

Wij willen Gasten verwennen met goede wijn ,mooie gerechten met maximaal 5 ingrediënten die tot een complete smaak komen een traktatie voor de mond.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
4.8
Service
100.0%
Prijs
80.0%
Kwaliteit
100.0%
Sfeer
100.0%
PLAATS REVIEW