Grill
/
Seaquarium Beach

Chill Beachbar & Grill

MA 10:00 – 22:00
DI 10:00 – 22:00
WOE 10:00 – 17:00
DO 10:00 – 22:00
VRIJ 10:00 – 22:00
ZAT 10:00 – 22:00
ZON 10:00 – 00:00

Informatie Chill Curacao

Chill Beach Bar & Grill is gelegen aan het mooie Seaquarium Beach van Curaçao. Bij Chill Curacao kunt u heerlijk ongedwongen genieten met de voetjes in het zand van heerlijke barbecuegerechten vanaf 12.00 uur in de middag. Op deze plek vindt je het allerbeste van Curaçao verzameld op één plek. Op deze schitterende locatie op het strand van Lions Dive & Beach Resort is het leven een groot feest. Er is altijd iets te doen op het levendige strand. Als u na het eten nog naar een feestje wil, dan zit je hier helemaal goed! Naast de heerlijke barbecuegerechten kunt u altijd bij Chill Curacao terecht voor heerlijke cocktails, lekkere biertjes en andere verfrissende drankjes.

Keuken Chill Curacao

Bij Chill Curacao kun je genieten van heerlijke grill gerechten. Alle gerechten worden elke dag bereid met verse producten. Bij deze heerlijke vis- en vleesspiesen worden lekkere salades en brood geserveerd. Chill Curacao serveert alleen hoofdgerechten, dus geen voor- en nagerechten.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
5.0
Service
100.0%
Prijs
100.0%
Kwaliteit
100.0%
Sfeer
100.0%
PLAATS REVIEW