Caribisch
/
Pietermaai

Cristal Wine and Dine

MA 18:00 – 00:00
DI 18:00 – 00:00
WOE 18:00 – 00:00
DO 18:00 – 00:00
VRIJ 18:00 – 00:00
ZAT 18:00 – 00:00
ZON GESLOTEN

Informatie Cristal Wine and Dine

Cristal is gelegen in de bruisende wijk, Pietermaai. Pietermaai is een gezellige wijk waar altijd iets te beleven is en u altijd de gezelligheid op kunt zoeken. Het pand van Cristal heeft een authentieke monumentale uitstraling. De monumentale uitstraling zorgt voor een gezellige sfeer! U kunt zowel binnen in het restaurant als buiten op het terras of op de binnenplaats aan de chefs table dineren. Heeft u een voorkeur of u graag binnen of buiten zit? Geef dit even aan bij uw reservering, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Keuken Cristal Wine and Dine

Cristal hanteert een Mediterraans/Franse keuken met Caribische invloeden. Unieke Curaçaose ingrediënten als Bulado (vliegende vis) en Alablanca (Wilde duif) worden verwerkt in klassieke gerechten. De dinerkaart biedt u een ruime keuze uit Luxe platters om te delen, signature dishes, voor- en hoofdgerechten. Naast de a la carte kaart kunt u bij Cristal ook kiezen uit een dagelijks wisselend 3, 4 of 5 gangen menu en dag specials. Daarnaast biedt Cristal een uitgebreide wijnkaart met meer dan 20 wijnen op glas en ruim 60 op fles.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
4.8
Service
100.0%
Prijs
88.3%
Kwaliteit
100.0%
Sfeer
95.0%
PLAATS REVIEW