Caribisch
/
Pietermaai

Cristal Wine and Dine

MA 18:00 – 00:00
DI 18:00 – 00:00
WOE 18:00 – 00:00
DO 18:00 – 00:00
VRIJ 18:00 – 00:00
ZAT 18:00 – 00:00
ZON GESLOTEN

Informatie Cristal Wine and Dine

Cristal is gelegen in de bruisende wijk, Pietermaai. Pietermaai is een gezellige wijk waar altijd iets te beleven is en u altijd de gezelligheid op kunt zoeken. Het pand van Cristal heeft een authentieke monumentale uitstraling. De monumentale uitstraling zorgt voor een gezellige sfeer! U kunt zowel binnen in het restaurant als buiten op de binnenplaats dineren. Heeft u een voorkeur of u graag binnen of buiten zit? Geef dit even aan bij uw reservering, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Keuken Cristal Wine and Dine

Cristal hanteert een Mediterraanse en Franse keuken. De dinerkaart biedt u een keuze uit vijf koude voorgerechten, vijf warme voorgerechten en zes hoofdgerechten. Dit is een relatief kleine kaart. Naast de a la carte kaart kunt u bij Cristal kiezen uit een dagelijks wisselend menu en dag special voor zowel lunch als diner. Een drie-gangen diner menu wordt u aangeboden voor 65 gulden een vier-gangen diner menu voor 75 gulden en een vijf-gangen diner menu voor 85 gulden.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
4.5
Service
100.0%
Prijs
80.0%
Kwaliteit
100.0%
Sfeer
80.0%
PLAATS REVIEW