Internationaal
/
Banda Bou

Eetcafé De Buurvrouw

MA GESLOTEN
DI 14:00 – 21:30
WOE 14:00 – 21:30
DO 14:00 – 21:30
VRIJ 14:00 – 21:30
ZAT 14:00 – 21:30
ZON 14:00 – 21:30

Informatie De Buurvrouw

Al tientallen jaren staat mevrouw Martha Koosje samen met haar landhuis bekend om haar eten en drinken op Curaçao. Uiteraard is er door de jaren heen veel veranderd, maar het blijft een mooie gedachte dat dit vandaag de dag nog steeds zo is. De Buurvouw is gelegen op de weg naar Westpunt op de hoogte van de Grote Berg. De Buurvrouw Curaçao is een uitgebreid eetcafé waar u heerlijk ongedwongen kunt dineren. De Buurvrouw is een leuke ontmoetingsplek voor buren, vrienden, familie en vakantiegangers. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u samen genieten van een mooie avond.

Keuken De Buurvrouw

De Buurvrouw heeft een internationale keuken waar zowel internationale als lokale gerechten zoals stoba geserveerd worden. De vleesspecial is zeer geliefd en is dan ook een topper van de kaart! Geniet van wekelijks wisselende vleesspecial bij eetcafé De Buurvrouw. Alles wordt bereid met verse producten en kwaliteit staat uiteraard voorop.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
4.6
Service
93.1%
Prijs
86.6%
Kwaliteit
94.4%
Sfeer
93.3%
PLAATS REVIEW