Internationaal
/
Otrobanda

De Gouverneur

MA 10:00 – 00:00
DI 10:00 – 00:00
WOE 10:00 – 00:00
DO 10:00 – 00:00
VRIJ 10:00 – 00:00
ZAT 10:00 – 00:00
ZON 10:00 – 00:00

Informatie De Gouverneur

Restaurant & Café Gouverneur de Rouville , of gewoon” De Gouverneur ‘is gelegen in Otrobanda met een prachtig uitzicht over de kade van Punda. Je kijkt weg op het mooie water en ziet alle lichtjes van de stad. De Gouverneur is een bekend begrip in Curaçao en vooral toeristen gaan vaak een avond dineren op deze mooie locatie. De Gouverneur heeft een balustrade waar je wegkijkt op het water en de stad, een mooie binnentuin die mooi verlicht is wat zorgt voor een romantische sfeer en daarnaast nog een klein gedeelte waar men binnen kan dineren. Het is verstandig om bij de reservering even aan te geven waar u graag zit aangezien op de balustrade beperkte beschikbaarheid is. Als u graag op de balustrade zit kunt u op twee tijden reserveren, namelijk om 18.00 uur en 20.30 uur.

Keuken De Gouverneur

Het menu bestaat uit heerlijke internationale keuken met lokale specialiteiten aangezien ze Curaçaose schotels serveren. Enkele voorbeelden hiervan zijn Karni Stoba (gestoofd rundvlees) en Piska Fresku (verse Caribische vis). De mix tussen deze twee keukens maakt het juist leuk aangezien zowel toeristen als lokale graag komen dineren bij de Gouverneur.


Wijnarragementen

Of u nu opzoek bent naar een teambuildingactiviteit, een jubileum viert, een eindejaarsfeest organiseert of gewoon iets nieuws wil proberen. Onze wijnarrangementen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Geniet van een excellent diner met voor elk gerecht bijpassende wijnen. “Drink what you like and like what you drink” Robert Mondavi.

Optie 1: Wine & Bites

Een verkennende wijnproeverij met de beste geselecteerde wijnen. De proeverij wordt geleid door onze eigen sommelier. Voor een extra smaakbeleving serveren wij bijpassende bites. Reservering vereist voor minimaal 10 gasten.

Optie 2: Wine & Dine

Een exclusief viergangendiner dat wordt begeleid door onze sommelier. De beste combinatie van seizoensgebonden producten en bijpassende wijnen. Een persoonlijke gastheer voor de hele avond. Reservering vereist voor minimaal 10 gasten.

Optie3: High wine on Sundays
Verwen uzelf, vrienden of familie met dit wijnarrangement. Geniet van verschillende wijnen in combinatie met onze lunchproeverijen. Elke zondag tussen 11.00u en 16.00u. Reserveren is gewenst.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
NaN
Service
0.0%
Prijs
0.0%
Kwaliteit
0.0%
Sfeer
0.0%
PLAATS REVIEW