Frans
/
Pietermaai

Deja Vu

MA 18:00 - 23:00
DI 18:00 - 23:00
WOE 18:00 - 23:00
DO 18:00 - 23:00
VRIJ 18:00 - 23:00
ZAT 18:00 - 23:00
ZON Gesloten

Informatie Deja Vu

Deja Vu Curaçao is gelegen in Pietermaai, de meest bruisende wijk van het eiland! Deja Vu is een klein Frans restaurantje aan het water, de zuidkust van Curaçao. Hier kunt u genieten van de prachtige zonsondergang en kijkt u heerlijk op het azuur blauwe water. Er kan zowel binnen als buiten geluncht en gedineerd worden. Mocht u liever buiten zitten dan is het aangeraden om dat bij de reservering te vermelden vanwege de beperkte beschikbaarheid. Bij Deja Vu staat de Franse sfeer helemaal centraal in het restaurant. De bediening draagt baretten, er worden heerlijke Franse wijnen geserveerd en op de achtergrond kunt u genieten van heerlijke Franse chansons. Hier beleeft u het echte Frankrijk in de Caribbean. De service en bediening bij Deja Vu is goed. Goede bediening en er wordt aandacht besteed aan de gast zodat u een echte avond uit beleeft. Het personeel heeft veel kennis over de gerechten en wijnen die geserveerd worden. Hier beleeft u het echte Franse gevoel! Indien er bijzondere wensen zijn naar gelang uw dieet of allergie dan kan onze keuken hier rekening mee houden. Zo zijn er zijn voldoende culinaire opties voor vegetarisch- of glutenvrije gerechten. Daarnaast is er een mogelijkheid om Deja Vu in te huren als cateraar op locatie en er kunnen gerechten worden besteld voor take-out.

Keuken Deja Vu

Zoals hierboven beschreven heeft Deja Vu een Franse keuken. Hier kunt u genieten van heerlijke Franse gerechten met passende Franse wijnen. Laat u verrassen door de Franse specialiteiten. Elke dag heeft Deja Vu een 3 gang menu special en verse lokale vis.

De gemiddelde prijzen van de hoofdgerechten liggen tussen de 30 en 50 gulden. De meeste hoofdgerechten liggen rond de 40 gulden met een aantal uitschieters naar beneden en naar boven. De meeste lunchgerechten liggen rond de 20 gulden. Daarnaast mogen kinderen op dinsdagen gratis eten. Voorwaarden: Kinderen tot en met 12 jaar. 1 kind per ouder.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
4.4
Service
91.0%
Prijs
84.0%
Kwaliteit
92.0%
Sfeer
86.0%
PLAATS REVIEW