Argentijns
/
Rooi Santu

El Gaucho Rooi Santu

MA 18:00 – 22:30
DI 18:00 – 22:30
WOE 18:00 – 22:30
DO 18:00 – 22:30
VRIJ 18:00 – 22:30
ZAT 18:00 – 22:30
ZON 18:00 – 22:30

Informatie El Gaucho

El Gaucho Steakhouse is gelegen in Rooi Santu, vlakbij de Caracasbaai. Met een adembenemend uitzicht kunt u genieten van de heerlijkste gerechten. Elke stoel in het restaurant is de beste stoel aangezien u prachtig uitkijkt over het eiland. Dit is dé plek waar u kunt genieten van Argentijnse steaks, heerlijke gevogelte of vers gevangen vis gevangen in de heldere Caribische zee. Naast de overheerlijke gerechten is er een breed assortiment van de lekkerste wijnen uit alle delen van Latijns-Amerika. Voor sigarenliefhebbers biedt El Gaucho een aantal ‘hard-to-find’ sigaren aan plus een uitgebreid aanbad aan whisky’s, cognac, brandy en de beste port. Elke donderdag is er Paella avond met een live flamingo danser voor 49 gulden per persoon. Naast de Paella is het ook mogelijk om a la carte te dineren.

Keuken El Gaucho

El Gaucho heeft een Argentijnse keuken waar veel verschillende steaks geserveerd worden. El Gaucho is dan ook één van de beste steakhouse van Curaçao. Naast de heerlijke vleesgerechten zijn er ook veel visgerechten voor de liefhebbers en is er een uitgebreide saladebar inclusief een verse soep van de dag.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
4.5
Service
91.4%
Prijs
85.7%
Kwaliteit
93.6%
Sfeer
90.7%
PLAATS REVIEW