Grill
/
Seaquarium Beach

Fuoco

MA 16:00 – 22:30
DI 16:00 – 22:30
WOE 16:00 – 22:30
DO 16:00 – 22:30
VRIJ 16:00 – 23:00
ZAT 16:00 – 23:00
ZON 16:00 – 23:00

Informatie Fuoco

Fuoco Curacao ligt op een toplocatie bij het nieuw ontwikkelde Mambo Beach Boulevard. Bij Fuoco kunt u heerlijk genieten van heerlijke steaks maar is er een licht accent gelegd op Italiaanse invloeden. Fuoco serveert heerlijke steaks maar ook heerlijke visgerechten. Voor iets wat wils! Met een prachtig uitzicht op de Curaçaose witte stranden kunt u genieten van de lekkerste gerechten, mooie wijnen en heerlijke cocktails. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 18.00 uur. Ook bent u van harte welkom om een heerlijk drankje te doen op het prachtige terras met uitzicht op zee.

Keuken Fuoco

De keuken van Fuoco is gericht op grillgerechten met een Italiaanse invloed. U kunt zowel genieten van heerlijke vis-, vleesgerechten, pasta’s en andere Italiaanse lekkernijen. Alle gerechten worden vers gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Alle pasta’s worden vers gemaakt en ook alle sauzen zijn met verse producten bereid. De geur van geroosterde zalm en het vers gebakken brood zullen al uw zintuigen geprikkeld worden.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
3.6
Service
69.0%
Prijs
74.0%
Kwaliteit
76.0%
Sfeer
67.0%
PLAATS REVIEW