Internationaal
/
Seaquarium Beach

Hemingway

MA 07:00 – 00:00
DI 07:00 – 00:00
WOE 07:00 – 00:00
DO 07:00 – 00:00
VRIJ 07:00 – 00:00
ZAT 07:00 – 00:00
ZON 07:00 – 00:00

Informatie Hemingway

Hemingway Beach Bar & Restaurant is gelegen aan het prachtige Seaquarium Beach van Curaçao en is onderdeel van het Lions Dive & Beach hotel. Bij Hemingway zit je heerlijk met je voetjes in het zand en kunt u genieten van heerlijke internationale gerechten. Het uitzicht op de prachtige zee maakt een bezoek aan Hemingway helemaal compleet. Overdag prachtig blauw en in de avond mooi verlicht. Bij Hemingway kunt u terecht voor zowel ontbijt, lunch en diner en het is elke dag geopend. Overdag kunt u heerlijk genieten op het strand in een relaxte strandstoel en in de avond kunt u heerlijk aanschuiven voor een diner. Iedere zondag vanaf 19.00 kunt u genieten van heerlijke Cuban-Salsa muziek van de band ‘Los Compadres’. Al vele jaren is dit dé plek waar u kunt genieten van heerlijke muziek en lekker kunt dansen.

Keuken Hemingway

Hemingway heeft een internationale keuken waar veel verschillende gerechten worden geserveerd. De internationaal georiënteerde menukaart biedt voor elk wat wils. Ook worden er een aantal lokale gerechten geserveerd zoals Karni Stoba (een soort stoofpotje op Antilliaanse wijze). Hemingway serveert ook veel verschillende soorten burgers, deze zijn ook zeker aan te raden voor de burgerliefhebbers!

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
3.6
Service
75.4%
Prijs
63.1%
Kwaliteit
66.2%
Sfeer
86.2%
PLAATS REVIEW