Internationaal
/
Pietermaai

La Cantina Del Patron

MA 17:00 – 23:00
DI 17:00 – 23:00
WOE 17:00 – 23:00
DO 17:00 – 23:00
VRIJ 17:00 – 23:00
ZAT 17:00 – 23:00
ZON 17:00 – 23:00

Informatie La Cantina Del Patron

La Cantina Del Patron, de eerste echte Tapas bar van ons mooie eiland Curacao, tapas zoals we deze kennen uit Spanje. La Cantina Del Patron profileert zich als een klein stukje Spanje in de Cariben. Een echte Jamon Iberico, welke door de chef bij u aan tafel op traditionele wijze gesneden wordt, de typisch Spaanse gehakballetjes, de calamaris en nog heel veel andere traditionele Spaanse tapas.

Keuken La Cantina Del Patron

Bent u aan het genieten van 1 van de Spaanse bieren of wijnen, welke uitsluitend bij La Cantina Del Patron geschonken wordt, kunt u geheel naar behoefte aan uw tafel of op een plekje aan de langste bar van Curacao, een heerlijke proeverij bestellen van onze Spaanse tapas, doet u vooral rustig aan, wij vinden het gezellig als u een gezellige avond bij ons heeft.

Het heerlijke Caribische klimaat en de heerlijke Spaanse muziek doet u zich in de hemel laten voelen bij La Cantina Del Patron. Een gezellige avond uit en genieten van de live muziek, een lekkere avond met gezelschap aan het borrelen of gewoon even makkelijk vanaf het strand, de Patron verwelkomd u 7 dagen per week in 1 van zijn mooie gedeeltes van La Cantina, het mooie terras aan de Nieuwestraat, de achtertuin of in 1 van de thema kamers. Laat u zich verassen bij La Cantina Del Patron, een stukje Spanje op Curacao.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
zoekwoord
La Cantina Del Patron
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
1.1
Service
10.0%
Prijs
10.0%
Kwaliteit
10.0%
Sfeer
60.0%
PLAATS REVIEW