Internationaal
/
Seaquarium Beach

Laman Restaurant

MA GESLOTEN
DI GESLOTEN
WOE GESLOTEN
DO GESLOTEN
VRIJ GESLOTEN
ZAT 12:00 – 22:00
ZON 12:00 – 22:00

Informatie Laman Restaurant Curacao

Laman Restaurant is gelegen nabij het het Seaquarium Beach. Het unieke aan Laman Restaurant is dat je een adembenemend uitzicht op zee hebt. Daarnaast kijk je op de stranden en wuivende palmbomen van het Seaquarium Beach. Kortom de perfecte locatie om je volledig in de Caribische sferen te begeven. Rond de klok van 18:30u kun je genieten van een mooie zonsondergang. LET OP Laman Restaurant is alleen geopend op zaterdag en zondag van 12:00u – 22:00u.

Keuken Laman Restaurant Curacao

Laman Restaurant Curacao heeft een internationale keuken. je kunt bij Laman Restaurant genieten van verschillende gerechten zoals vis, vlees en vegetarische gerechten. Daarnaast is de specialiteit van Laman de dagverse vis. Check op het grote krijtbord de vangst en dagprijs van de vis. Naast de goede smaak van de gerechten wordt er ook extra aandacht besteed aan de presentatie van de borden. Zie de afbeeldingen voor een impressie.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
0
Service
0.0%
Prijs
0.0%
Kwaliteit
0.0%
Sfeer
0.0%
PLAATS REVIEW