Internationaal
/
Banda Bou

Landhuis Klein Santa Martha

MA 08:00 – 21:00
DI 08:00 – 21:00
WOE 08:00 - 21:00
DO 08:00 – 21:00
VRIJ 08:00 – 21:00
ZAT 08:00 – 21:00
ZON 08:00 – 21:00

Informatie Landhuis Klein Santa Martha

Restaurant Landhuis Klein Santa Martha bevindt zich in een onlangs gerestaureerd 17e-eeuws landhuis in Banda Bou. Het restaurant kijkt uit over de Santa Martha baai en heeft veruit de beste zonsondergang van het eiland. Zeker een aanrader om vóór zonsondergang een tafel te reserveren rond 18.45. Het is dan ook een zeer romantische plek! Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor zowel ontbijt, lunch en diner. Op zondagavond is er een gezellig live bandje waardoor het Caribisch gevoel helemaal naar boven komt.

Keuken Landhuis Klein Santa Martha

Landhuis Klein Santa Martha heeft een combinatie van een internationale en Caribische keuken. De combinatie hiertussen maakt het aantrekkelijk om te dineren bij Landhuis Klein Santa Martha. Bij Landhuis Klein Santa Martha heeft u de mogelijkheid om uw avond helemaal compleet te maken met ‘’Klein Santa Martha Complete’’. Hierbij kiest u een hoofdgerecht naar keuze en krijgt u voor maar 25 gulden extra maar liefst drie gangen extra. U krijgt dan een voorgerecht, een soepje en een dessert, en dat allemaal voor maar 25 gulden extra!

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
4.7
Service
98.6%
Prijs
85.7%
Kwaliteit
91.4%
Sfeer
97.1%
PLAATS REVIEW