Italiaans
/
Seaquarium Beach

Limoncello

MA 10:30 – 22:30
DI 10:30 – 22:30
WOE 10:30 – 22:30
DO 10:30 – 22:30
VRIJ 10:30 – 22:30
ZAT 10:30 – 22:30
ZON 10:30 – 22:30

Informatie Limoncello

Limoncello is gelegen aan een van de mooiste stranden van Curaçao, Seaquarium Beach. Gelegen tegenover restaurant Hemingway. Met uitzicht op een prachtige blauwe zee kunt u genieten van heerlijke Italiaanse gerechten. Limoncello is een toegankelijke Italiaan met heerlijke pasta’s, zelfgemaakte pizza’s, heerlijke voorgerechten en nog veel meer. Het restaurant is erg sfeervol ingericht en het heeft een leuke setting. Hier kunt u genieten van lekkere en verse gerechten! Limoncello is ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Keuken Limoncello

Limoncello heeft een Italiaanse keuken waar heerlijke gerechten geserveerd worden. Sinds kort hebben zij verse pizza’s! U kunt hierbij zelf uw toppings kiezen dus uw favoriete pizza samenstellen. Zeker ook leuk voor kinderen wat ze mogen zelf kiezen wat ze graag op de pizza willen. Houdt u niet zo van pizza’s en pasta’s dan is dat geen enkel probleem, Limoncello serveert ook vis- en vleesgerechten.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
3.9
Service
74.0%
Prijs
72.0%
Kwaliteit
86.0%
Sfeer
79.3%
PLAATS REVIEW