Internationaal
/
Piscadera

Moomba Beach

MA 07:00 – 20:00
DI 07:00 – 20:00
WOE 07:00 – 20:00
DO 07:00 – 20:00
VRIJ 07:00 – 20:00
ZAT 07:00 – 20:00
ZON 07:00 – 20:00

Informatie Moomba Beach Curacao

Moomba Beach Club Curaçao is gelegen in Piscadera, dichtbij grote hotels als Mariot en Hilton. Moomba Beach Club hoort bij het Floris Suite hotel. Op dit prachtige strand kunt u genieten van de lekkerste gerechten voor zowel ontbijt als lunch. Ook voor een late snack kunt u bij Moomba Beach club terecht. U kunt niet uitgebreid dineren bij Moomba Beach Club. De gehele menukaart staat onder het kopje ‘menu’. Moomba is elke dag geopend van 07.00 tot 20.00. Geniet van een heerlijk ontbijt met een prachtig uitzicht op zee en de opkomende zon. Beter kunt u de dag niet beginnen. Een dag pas voor het strand kost 10 dollar voor de hele dag (als u niet in het Floris Suite hotel verblijft).

Keuken Moomba Beach Curacao

Zoals hierboven beschreven is het bij Moomba Beach Club alleen mogelijk om te ontbijten, lunchen en er zijn ook snacks die de hele dag te verkrijgen zijn. Het is niet mogelijk om uitgebreid te dineren. Favoriete lunchgerechten zijn de Moomba Beach sandwich en de Moomba Beach burger. Alle gerechten op de kaart worden met verse producten bereid.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
0
Service
0.0%
Prijs
0.0%
Kwaliteit
0.0%
Sfeer
0.0%
PLAATS REVIEW