Mediterraans
/
Seaquarium Beach

Nemo

MA GESLOTEN
DI GESLOTEN
WOE 18:00 – 23:00
DO 18:00 – 23:00
VRIJ 18:00 – 23:00
ZAT 18:00 – 23:00
ZON 18:00 – 23:00

Informatie Nemo Curacao

Restaurant Nemo Curacao is gelegen aan het Seaquarium Beach en is onderdeel van het Lions Dive & Beach Hotel Curaçao. Het prachtige restaurant is een fine dining restaurant. Het is geschikt voor een heerlijke avond uit en hier kunt u culinair genieten van de lekkerste gerechten. Hier komt u tot rust en geniet u van sublieme vis- en vleesspecialiteiten met uitzicht over het prachtige strand en de azuurblauwe zee met uw geliefde, familie of vrienden. Vanaf 18:00 uur bent u welkom voor een diner onder de sterren of onder de fraaie kroonluchters. Reserveren is aan te raden en de keuken is tot 22.00 uur geopend. U kunt u avond in stijl afsluiten in de sfeervolle bar bij Hemingway die elke avond geopend is. Elke zondagavond is daar live muziek en kunt u genieten van heerlijke salsamuziek!

Keuken Nemo Curacao

Nemo Curacao heeft een mediterrane keuken waar allerlei gerechten worden bereid met elke dag verse producten. De specialiteiten van Nemo zijn de heerlijke visgerechten. Elke dag worden deze vers gevangen, verser kan dus niet.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
4.2
Service
80.0%
Prijs
80.0%
Kwaliteit
80.0%
Sfeer
100.0%
PLAATS REVIEW