Italiaans
/
Groot Davelaar

Osteria Rosso

MA 07:00 – 00:00
DI 07:00 – 00:00
WOE 07:00 – 00:00
DO 07:00 – 00:00
VRIJ 07:00 – 00:00
ZAT 07:00 – 00:00
ZON 07:00 – 00:00

Informatie Osteria Rosso Curacao

Osteria Rosso Curacao is een Italiaans restaurant gelegen in het hart van het Trupal Inn Hotel & Casino. Het is een authentiek Italiaans restaurant waar u kunt genieten van heerlijke eenvoudige Italiaanse delicatessen. Osteria Rosso Curacao is mooi ingericht en er is gebruik gemaakt van veel Italiaanse details waardoor de Italiaanse sfeer extra naar boven komt. Bij Osteria Rosso Curacao is er zowel een mogelijkheid om binnen te dineren als onder het overkapte gedeelte bij de bar en het zwembad. Bij uw reservering kunt u altijd aangeven of u liever binnen of onder het overkapte gedeelte zit, dan kan daar rekening mee worden gehouden. Naast dineren is het ook mogelijk om te ontbijten of te lunchen bij Osteria Rosso. Daarnaast is het ook mogelijk om gerechten af te halen aangezien er een take-out service wordt aangeboden.

Keuken Osteria Rosso Curacao

Osteria Rosso heeft een Italiaanse keuken waar allerlei Italiaanse gerechten geserveerd worden. Hiervoor worden verse ingrediënten uit Italië gebruikt. Heerlijke focaccia, een echte Italiaanse pizza uit de houtgestookte pizzaoven, heerlijke huisgemaakte pasta’s en natuurlijk nog veel meer Italiaanse gerechten. Wat erg bijzonder is dat Osteria Rosso een open keuken heeft waar de gasten in kunnen kijken. Dit creëert betrokkenheid met de gasten wat zorgt voor een extra Italiaans gevoel.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
2.9
Service
10.0%
Prijs
50.0%
Kwaliteit
70.0%
Sfeer
100.0%
PLAATS REVIEW