Internationaal
/
Jan Thiel

Papagayo Beach Club

MA 07:00 – 22:00
DI 07:00 – 22:00
WOE 07:00 – 22:00
DO 07:00 – 22:00
VRIJ 07:00 – 22:00
ZAT 07:00 – 22:00
ZON 07:00 – 22:00

Informatie Papagayo Beach Club Curacao

Papagayo is gelegen in Jan Thiel, een prachtig gebied aan de zuidkant van het eiland. Papagayo Beach Club is een van de hipste hotspots op Curaçao met een prachtig zwembad en een parelwit strand. Hier moet u geweest zijn als u op vakantie bent op Curaçao, hier kunt u genieten van casual gerechten, voor ieder wat wils! Overdag kunt u hier genieten van heerlijke loungebedden en kunt u genieten van al het moois wat Curaçao te bieden heeft.

Papagayo Beach Club is een heerlijke plek waar u kunt genieten van heerlijke gerechten, drankjes en hapjes. Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 07.00 tot 22.00. Met een prachtige zonsondergang kunt u heerlijk de dag in stijl afsluiten. Papagayo Beach Club heeft vele specials waaronder elke zondag ‘Sparkling Sushi’. Geniet elke zondag van een heerlijk glas wijn, verse sushi en een geweldige DJ. Bij de specials onderaan de pagina kunt u alle specials bekijken.

Keuken Papagayo Beach Club Curacao

Papagayo Beach Club hanteert een internationale keuken waar veel verschillende gerechten gereserveerd worden. Geniet van een heerlijke malse tenderloin, een verse red snapper of een heerlijke Caribische kreeft. U zult genieten van de lekkerste en verse gerechten die gereserveerd worden bij Papagayo!

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
2.5
Service
36.0%
Prijs
40.0%
Kwaliteit
68.0%
Sfeer
52.0%
PLAATS REVIEW