Internationaal
/
Pietermaai

Scuba Lodge

MA 07:30 – 00:00
DI 07:30 – 00:00
WOE 07:30 – 00:00
DO 07:30 – 00:00
VRIJ 07:30 – 00:00
ZAT 07:30 – 00:00
ZON 07:30 – 00:00

Informatie Scuba Lodge Curacao

Scuba Lodge is gelegen in Pietermaai, de meest bruisende wijk van Curaçao. Er zijn weinig Curaçaoënaren die Scuba Lodge niet kennen. Al is het in eerste instantie misschien wel vanwege het historische pand; een pand met sfeer waar de bediening de wensen van de klant onthoudt en de kok je verrast met een variëteit aan heerlijkheden. In 2016 is het restaurant verbouwd, de patio vergroot en de menukaart uitgebreid. Je kunt hier vanaf half 8 ’s ochtends ontspannen en genieten van een ontbijt, een kop koffie of ander drankje terwijl je uitkijkt over het water.

Je kunt op het strand zitten met je voeten in het zand of op de iets hoger gelegen en overdekte patio. Als je hier je dag begint word je gegarandeerd getriggerd om in de avond terug te komen voor een heerlijk diner. ’s Avonds wordt het restaurant heel sfeervol omgetoverd met sfeerverlichting en fakkels. Scuba Lodge Restaurant is open van half acht ‘s ochtends tot middernacht, de keuken sluit om 10 uur ’s avonds.

 

Keuken Scuba Lodge Curacao

Sinds september 2016 heeft Scuba Lodge een nieuwe, moderne keuken en een uitgebreide menukaart met verschillende vis,- vlees- en vegetarische gerechten. De klassiekers op de kaart zijn altijd goed en of je nu zin hebt in een snelle hap of uitgebreid wilt dineren: Scuba Lodge Restaurant is de place-to-be.

Iedere donderdagavond is er een speciale barbecue avond waarbij de chef plaats neemt achter de barbecue en kip shashlik, een gegrild visje, hamburger, en steak wordt geserveerd. Inbegrepen in de prijs van ANG 49,50 p.p. is het buffet bestaande uit salades, dressings, barbecuesauzen, frietjes, stokbrood, en andere bijgerechten. De barbecue avond start rond 7:30 uur ’s avonds, tijdig reserveren wordt aangeraden. Voor de kinderen heeft Scuba Lodge een speciaal menu – én een speelhoek. Iedere zondag kan je bij Scuba Lodge vanaf half 6 ’s avonds genieten van authentieke Indonesische saté wat bereid wordt door gast chef duo Ronald & Denise. De saté wordt geserveerd met lontong rijst, komkommer, rode ui en saté saus.”

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
5.0
Service
100.0%
Prijs
100.0%
Kwaliteit
100.0%
Sfeer
100.0%
PLAATS REVIEW