Argentijns
/
Jan Thiel

Zest Beach Cafe

MA 08:00 – 00:00
DI 08:00 – 00:00
WOE 08:00 – 00:00
DO 08:00 – 00:00
VRIJ 08:00 – 00:00
ZAT 08:00 – 00:00
ZON 08:00 – 00:00

Informatie Zest Beach Cafe

Zest Beach Cafe is gelegen bij het prachtige Jan Thiel Beach. Zest Beach Cafe is een unieke locatie met een adembenemend uitzicht op zee.
Je kunt bij Zest Beach Cafe van 09:00 tot 00:00 terecht voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt gezellig zitten op de picknickbanken of in een van de loungebanken terwijl je geniet van de wuivende palmbomen en het witte zand onder je voeten. Kortom een unieke beleving die je niet mag missen op een tropisch eiland. Naast de horeca heeft Zest Beach Café ook een strand waarbij je op luxe Cabana’s kan genieten van een heerlijke stranddag.

Keuken Zest Beach Cafe

Zest Beach Cafe heeft een internationale keuken waarbij de Mibrasa (grote BBQ) centraal staat. Zest Beach Cafe is gespecialiseerd in kleine  gerechten van de Grill. Stel je eigen maaltijd samen door verschillende groenten, vlees -en visgerechten van de grill te combineren. Daarnaast organiseert Zest Beach Cafe ook een ‘Lobsternight’. Hierbij kan men zelf een afgewogen stuk verse lobster uitkiezen en wordt deze bereid op de grill.

Uit eten op Curacao

Op Curacao vind je een groot aanbod aan restaurants waar je lekker kunt eten. Een groot aantal van deze restaurant zijn gericht op de internationale keuken met vlees en vis. Natuurlijk biedt Curacao nog een tal van andere keukens zoals Italiaans, Argentijns, Oosters, Sushi en nog veel meer.

Wat ook erg leuk is om te bezoeken zijn de lokale restaurants. Hier kun je genieten van een overheerlijke vers gevangen vis, welke wordt bereid met lokale specerijen en smaken. Ben jij benieuwd naar meer restaurants op Curacao? Klik dan: hier

Lees meer
Binnen dineren mogelijk
Elke dag geopend
Geschikt voor kinderen
In het centrum
Live muziek
Lokaal
Online reserveren
Romantisch
Toeristisch
Voeten in het zand
Voor de deur parkeren
Zeezicht
2.8
Service
20.0%
Prijs
60.0%
Kwaliteit
80.0%
Sfeer
60.0%
PLAATS REVIEW