VEEL GESTELDE VRAGEN

Zien anderen waar ik uit eten ga?

Nee, vanwege privacy redenen laten we niet zien waar onze gebruikers gaan uiteten. Het enige dat we laten zien, is reviews die jij geschreven hebt.

Wie kan mijn review lezen?

De reviews zijn openbaar. Dit betekent dat iedere consument je geschreven review kan lezen.uiteten. Het enige dat we laten zien, is reviews die jij geschreven hebt.

Hoe kan ik een review plaatsen?

U kunt binnen enkele seconden een account aanmaken. Indien u geregistreerd bent kunt u snel en makkelijk een review plaatsen.

Wat is het doel van het plaatsen van een review?

Door het plaatsen van een review maakt het andere gebruikers van de website makkelijker om een keuze te maken voor een bepaald restaurant. Daarnaast worden de restaurateurs voorzien van nuttige feedback door restaurantgasten.

Wat doet Dinner Curaçao met mijn reserveringsgegevens?

Geen zorgen! Je reserveringsgegevens worden alleen gebruikt voor de uitvoering van de diensten van Dinner Curaçao. De persoonsgegevens worden uiteraard doorgegeven aan het restaurant voor het plaatsen van de reservering. Tevens kunnen ze worden gebruikt om je te informeren over leuke acties die Dinner Curaçao opzet, denk aan een nieuwsbrief. Natuurlijk alleen wanneer jij er toestemming voor gegeven hebt.

Kan ik ook voor een grote groep reserveren?

Zeker! Via Dinner Curaçao kunt u zowel voor een klein gezelschap als een grote groep reserveren.

Moet ik betalen om een reservering te maken?

Nee hoor! Het online reserveren van het restaurant naar jouw keuze is gratis!

Krijg ik direct een bevestiging van mijn reservering?

Nadat u een reservering heeft geplaatst krijgt u direct een bevestigingsmail. Ook krijgt u vlak voor uw daadwerkelijke reservering een herinneringsmail van de door u gemaakte reservering. Het kan ook zijn dat de reservering in de Spambox terecht kom, check deze dus ook!

Kan ik mijn reservering online wijzigen of annuleren?

Ja, nadat je een reservering geplaatst hebt krijg je een bevestiging via de mail. In deze bevestigingsmail is er ook een link naar het annuleren en wijzigen van je reservering. Of klik hier om je reservering te wijzigen